vineri, 29 martie, 2024

Tina Turner implineste 80 de ani. Indragita artista a urcat din nou pe scena. Uluitor cum arata acum

Distribuie:

Publicat:

Parca nu a imbatranit nici macar o zi de cand s-a retras de pe scena. Tina Turner va implini anul acesta 80 de ani, dar arata uimitor de bine pentru varsta ei! Legendara artista le-a facut duminica o surpriza de proportii fanilor din Hamburg, Germania, care erau prezenti premiera musicalului „TINA”, despre viata cantaretei.

Vedeta, una dintre cele mai bune voci feminine,  si-a facut aparitia la sfarsitul spectacolului biografic si s-a alaturat echipei de pe scena, tinand-o de mana pe talentata actrita Kristina Love, cea care o interpreteaza in acest show.

Imbracata cu un sacou negru, pantaloni slim de aceeasi culoare si cu o caciula de blana artificiala pe cap, Tina a tinut un scurt discurs, in timp ce alaturi de ea, statea Kristina, intr-una dintre tinutele emblematice ale vedetei, cu o rochie mini aurie si cu parul coafat cum il avea vedeta in anii de glorie.   Artista pare sa fi oprit timpul in loc, pentru ca nu arata deloc ca e in prag de 80 de ani, ci din contra timpul a fost bland cu ea.

Spectacolul prezinta viata Tinei Turner de la inceputul dificil in Nutbush, Tennessee, pana la ascensiunea catre titlul de Regina Rock and Roll’, o poveste despre o femeie care a indraznit sa sfideze limitele varstei sale, ale genului si ale rasei, scrie Daily Mail. Totodata, acesta scoate la iveala si detalii nefericite din viata vedetei, precum abuzurile fostului sot, Ike Turner (jucat de Kobna Holdbrook-Smith), cel care a facut-o celebra la inceputul anilor 1960. Nascuta pe 26 noiembrie 1939, in Nutbush, statul Tennessee, Tina Turner detine recordul Guinness ca artist solo cu cele mai multe bilete de concert vandute vreodata.

Isi traieste batranetea in Elvetia

Artista, castigatoare  a 11 premii Grammy,  retras din lumina reflectoarelor pentru a-si trai batranetile linistita in Elvetia. Artista sustine ca este fericita cu viata ei de acum.

Artista a dezvaluit ca ea niciodata nu s-a folosit de sex ca sa se vanda sau sa aiba priza la public, asa cum se intampla in ziua de azi, cu tinerele artiste. „Tot ce am vrut sa fac a fost sa-i fac pe oameni sa se simta bine. Nu am facut niciodata miscari sexuale  sau gesturi cu tenta sexuala pe scena”, a spus Tina.

Tina s-a retras definitiv de pe scena, dupa turneul ei de adio care a avut loc in 2008-2009, a marturisit intr-un interviu pentru Daily Mail ca a facut acest pas pentru ca nu vrea sa ajunga sa cante in concerte, sprijinindu-se pe un baston. Ea sustine ca e posibil sa mai cante din cand in cand, alaturi de artisti din generatia ei, insa nu va mai sustine niciodata un concert.  „Sa ma intorc inapoi la munca intr-un turneu sau asa ceva este exclus. Retragerea e retragere. (…) Nu vreau sa fiu privita ca o babuta, care apare pe scena sprijinindu-se intr-un baston. Nu am nevoie sa ma intorc inapoi. S-a terminat”, a declarat Tina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img