vineri, 29 martie, 2024

Tinctura de ardei iute opreste atacul de cord

Distribuie:

Publicat:

Puteti opri un atac de cord, utilizand o metoda foarte simpla, dar incredibil de eficienta, bazata pe un ingredient pe care oricine il are in casa: ardeiul iute. Daca persoana este inconstienta, se pun cateva picaturi de extract (tinctura)de ardei iute sub limba pacientului.

Cum se prepara tinctura de ardei iute?

Ingrediente:

·   pudra de ardei rosu (ardei Cayenne)

·   2 ardei Cayenne proaspeti

·   50% alcool (poti folosi vodca).

·   1 recipient din sticla (de 1 litru).

Mod de preparare:

1.   Se umple un sfert din recipientul de sticla cu pudra de ardei Cayenne si se pune suficient alcool pentru a acoperi pudra.

2.   Se amesteca cei doi ardei Cayenne proaspeti si se adauga suficient alcool astfel incat amestecul sa aiba o textura asemanatoare unui sos.

3.   Se adauga mixtura in recipientul care ar trebui sa fie acum trei sferturi plin.

4.   Se umple sticla pana sus cu alcool si se inchide bine. Se agita sticla de mai multe ori in timpul zilei, pentru a se amesteca bine continutul.

5.   Se lasa tinctura la macerat (circa 28 de zile) si apoi se strecoara compozitia cu ajutorul unei bucati de tifon. Se pastreaza produsul intr-o sticla inchisa la culoare si se tine intr-un loc uscat si intunecos.

Acest amestec nu expira, astfel incat se poate folosi oricand se doreste. Dozaj: 5 – 10 picaturi din aceasta tinctura la un pacient care a suferit cu adevarat un atac de cord. Adauga alte 5 – 10 picaturi in 5 minute. Repeta terapia pana cand problema persoanei se imbunatateste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img