joi, 18 aprilie, 2024

Tineretul liberal husean i-a invins pe Caciula si Ciupilan, cu un procentaj de 56,33% la 43,67%

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Nechifor, Sergiu Bunescu, Adnana Bunescu, Catalina Popa, Mihaela Nacu, Radu Bobarnat, impreuna cu o mica armata de tineri cu principii liberale, au facut campanie in municipiul Husi pentru presedintele Iohannis. Intr-un municipiu condus de PSD prin intermediul primarului Ioan Ciupilan, cu deputatul PSD Aurel Caciula care detine si functia de presedinte a organizatiei PSD, cu investitii de sute de miliarde de lei vechi, primiti de la insusi Guvernul Dancila, PNL a castigat majoritatea voturilor in numar de 5.968, in timp ce pesedistii deputatului Caciula si a primarului Ciupilan au adunat doar 4.626 voturi.

 

Este a treia infrangere in acest an pentru PSD Husi. Prima a fost la alegerile europarlamentare, a doua a fost in primul tur al alegerilor prezidentiale si ultima in turul doi can PNL s-a impus clar in numarul de voturi . 

 

Rezultatul voturilor de aseara a reprezentat un test pentru Organizatia Partidului National Liberal – filiala Husi . Cu acest numar de voturi isi asigura in urmatoarea campanie din anul 2020 pentru alegerile locale un numar consistent de consilieri locali. Mai trebuie sa isi gaseasca un candidat pertinent pentru functia de primar . Unul careia sa nu ii fie frica de trecutul sau, dispus sa se bata cu Ioan Ciupialan de la egal la egal .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img