News Flash:

Tinerii din judetul Vaslui au inregistrat 44 de SRL-uri Debutant

10 Octombrie 2013
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
srld
La data de 31 august, in judetul Vaslui erau inscrise la Oficiul Registrului Comertului un numar de 44 de SRL-uri Debutant. Societatile au fost infiintate de intreprinzatori cu varsta de pana la 35 de ani, in vederea obtinerii unei finantari nerambursabile guvernamentale de 10.000 euro. Inregistrarea unui SRL-D este doar primul pas in vederea obtinerii banilor, ulterior inscrierea in program se face on-line, pe site-ul Agentiei Nationale de Implementarea a Programelor pentru IMM-uri (ANIPIMM).

Programul finanteaza achizitia de terenuri pentru constructii si/sau amenajari efectuate in cadrul proiectului, construirea sau achizitia de spatii destinate realizarii activitatii pentru care s-a solicitat finantare, de mobilier, echipamente tehnologice, masini, utilaje si instalatii de lucru, aparate si instalatii de masura, control si reglare, tehnica de calcul, de mijloace de transport, cu exceptia achizitiei de vehicule de transport rutier de marfuri, solicitate de intreprinderile care efectueaza transport rutier de marfuri in numele tertilor.

Pe langa ajutorul financiar nerambursabil, tinerii antreprenori vor mai beneficia si de alte facilitati, cum ar fi scutirea de la plata taxelor pentru operatiuni efectuate de Oficiul National al Registrului Comert ului si scutirea de la plata CAS-ului datorat de angajator pentru maximum patru salariati. Pentru a obtine aceste facilitati, tanarul debutant are cateva obligatii: proiectul de investitii sa fie bancabil, sa angajeze minimum doi salariat i, sa reinvesteasca cel putin 50% din profitul obtinut si sa depuna semestrial un raport de progres la Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri.

judetul vaslui srl-uri debutant agentiei nationale implementarea imm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1028 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039769 (s)