vineri, 29 martie, 2024

TINERII LICEENI VASLUIENI SUNT PROVOCAȚI . “ EU ALEG EUROPA”.

Distribuie:

Publicat:

Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, in calitate de organizator, invita liceeni vasluieni la un concurs inedit. Scopul acestei manifestari il reprezinta creșterea gradului de informare şi conştientizare în rândul adolescentilor cu privire la rolul Uniunii Europene în viaţa cotidiană a cetăţenilor, cu accent asupra Parlamentului European şi a alegerilor europene, ce vor avea loc între 23-26 mai 2019.

Activitatea se ca desfășura dupa următorul calendar:

 -20 aprilie 2018 – termen limită pentru înscrieri   -25 aprilie 2018 – Preselecţie

– 9 mai – Semifinale

 10 mai – Finala

Înscrierea în concurs: fiecare liceu poate desemna o singură echipă reprezentantă, ce va fi formată din 2 elevi şi 1 profesor coordonator. Vor avea prioritate elevii cu vârsta egală sau mai mare de 17 ani. Datele de contact ale membrilor echipei vor fi transmise până la data de 20 aprilie 2018, inclusiv, pe adresa de e- mail: europedirectvaslui@cjvs.eu.

1. La acest concurs poate participa orice elev înscris la un liceu din judeţul Vaslui.

2. Având în vedere obiectivul principal al concursului, acela de a promova Parlamentul European şi alegerile europene ce vor avea loc în perioada 23-26 mai 2019, grupul ţintă este reprezentat de tineri ce vor avea drept de vot anul viitor. În consecinţă, profesorii coordonatori sunt rugaţi să acorde prioritate elevilor cu vârsta egală sau mai mare de 17 ani.

3. Pot participa max. 2 elevi din cadrul aceluiaşi liceu.

4. Desemnarea elevilor se va realiza la nivelul liceelor, conform regulilor proprii, dar ţinând cont şi acordând prioritate grupului ţintă al concursului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img