joi, 28 martie, 2024

Toata lumea le credea prietene la catarama, dar adevarul este cu totul altul! Ce a dezvaluit Mirabela Dauer despre relatia cu Angela Similea

Distribuie:

Publicat:

Mirabela Dauer a recunoscut ca nu are o relatie apropiata cu Angela Similea.
Mirabela Dauer si Angela Similea se numara printre cele mai populare cantarete de dinainte de 1989. Colege de generatie, ele nu au fost niciodata foarte apropiate, asa cum a marturisit Mirabela Dauer.
„Suntem aceeasi generatie, aceeasi scoala de muzica, aceeasi zodie. Si totusi nu suntem la fel. Ea este inalta si frumoasa si eu sunt mica… piticot. Intotdeauna m-am uitat la ea cu mare bucurie, intotdeauna am admirat-o, mereu a fost frumoasa, inalta.

Pentru mine ea a reprezentat din toate punctele de vedere frumusetea femeii. Iar Dumnezeu i-a harazit si glasul acela minunat. E blanda. E foarte emotiva. Suntem doua firi total opuse”, a spus Mirabela intr-un interviu pentru „Jurnalul national”.
„Nu stiu daca am fost neaparat prietene, dar am fost foarte, foarte bune colege. Niciodata nu ne-am calcat pe bataturi. Fiecare si-a vazut drumul, fiecare si-a stiut valoarea si fiecare a mers pe drumul sau. Cred ca generatia asta a mers, merge, si va merge pana cand Dumnezeu ne va chema sa cantam intr-un concert pentru El. Eu sunt fericita ca existam si ca vom exista. Asta inseamna ca avem ceva de spus”, a marturisit Mirabela Dauer.
Interpreta unor slagare nemuritoare precum “Ioane, Ioane”, “Morarita” sau “Fotoliul din odaie” a trecut in viata prin multe dezamagiri. Despre problemele avute de-a lungul timpului, Mirabela Dauer a povestit intr-un interviu emotionant, pentru site-ul femeide10.ro.
De-a lungul celor 70 de ani pe care i-a implinit anul acesta, Mirabela Dauer a trecut prin diferite incercari, descoperind cine i-a ramas alaturi la greu. Solista i-a acordat prietenei Marina Almasan un interviu, in care si-a pus sufletul pe tava. Mirabela a povestit ca nu mai are incredere in oameni, ca si-a pierdut-o pe parcurs. „Din pacate, eu investesc foarte mult intr-o relatie, fie ea de dragoste, de prietenie, de colegialitate.
De aceea, resimt greu o dezamagire produsa de persoanele respective… La inceput ma framantam foarte tare. Era un adevarat chin. Cu timpul insa, am ajuns la o…sa-i zicem intelepciune. Nu ma mai consum. Ma delimitez de oamenii care ma dezamagesc. Ii ignor. Dupa ce mi-au inselat asteptarile, oamenii acestia au disparut o data pentru totdeauna din viata mea. Pentru toata viata!”, a spus Mirabela.
Intrebata daca si-a pierdut increderea in barbati, Mirabela a tinut sa precizeze. “Nicidecum. Pur si simplu ACEL barbat inca nu s-a nascut! Sau cel putin nu a aparut in viata mea! Eu nu sunt pretentioasa. Dimpotriva, sunt prea buna cu ei! Iar ei nu inteleg bunatatea mea, loialitatea mea. Li se pare ciudat ca eu nu pun intrebari, ca nu sunt geloasa. Cica, daca nu sunt geloasa, inseamna ca nu iubesc! Ce prostie! Sunt si eu geloasa, in limitele normalului, dar nu am fost si nu pot fi posesiva. In schimb, imi ofer sufletul pe tava si, de cele mai multe ori, ma trezesc tratata foarte nedrept. Dar eu tot mai sper sa vina, la un moment dat, si “zanul meu bun”! Pentru ca iubirea nu are varsta”, a mai spus Mirabela Dauer pentru www.femeide10.ro .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img