miercuri, 24 aprilie, 2024

Toata Romania stie drama care l-a lovit pe Kamara! A plecat cu baietelul in Turcia sa-l salveze. Acum, ce veste a venit din Turcia

Distribuie:

Publicat:

A început marea luptă pentru Leon, fiul lui Kamara. Micuțul se află în aceste momente la un spital din Turcia, unde a fost supus primului său transplant de celule stem, la vârsta de numai 5 ani.

Kamara a anunțat pe Facebook că acest prim pas important a fost făcut, mulțumindu-le celor care au transmis un gând bun și o rugăciune.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a transmis Kamara, alături de o fotografie cu fiul lui, pe patul de spital.

Micuţul Leon s-a născut cu probleme, pe 25 mai 2014, înainte de termen cu patru săptămâni, fiind diagnosticat cu o paralizie cerebrală ce nu l-a lăsat să se dezvolte normal. Din cauza diagnosticului sever, fiul lui Kamara își folosește doar un braț, cântărește 10 kilograme și poartă scutece. Mai mult, trebuie să fie mereu supravegheat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img