vineri, 29 martie, 2024

Toate sfaturile pe care trebuie sa le stii pentru a avea armonie si echilibru! Un expert in Feng Shui ne explica

Distribuie:

Publicat:

De multe ori nu ne simtim bine in propria casa, ne stresam din orice, ne certam cu cei dragi din lucruri minore, ne simtim mereu obositi chiar daca am dormit suficient, apar micile probleme de sanatate care in timp se acutizeaza, iar de cele mai multe ori constientizam ca nu asa suntem noi cu adevarat.

„Gandirea si actiunile noastre sunt guvernate de energiile din casa in care locuim. In feng shui stau la baza doua lucruri extrem de importante: armonia umana si prosperitatea. Eficienta noastra creste semnificativ atunci cand dormim si lucram cu energii pozitive si vom beneficia in timp de armonie in cadrul familiei si de prosperitate”, explica specialistul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.  Aceasta aminteste de trei indicatori Fenq Shui care vor aduce echilibrul in casa:

Feng shui pentru armonia casei tale: Ce trebuie sa stii despre bambus

Mediul inconjurator si locatarii
Mediul din jurul locuintei are un rol deosebit de important in influentarea destinului nostru. Fiecare forma naturala sau artificiala genereaza anumite frecvente de energie care influenteaza anumite segmente ale vietii, precum cariera, dragostea sau relatiile de prietenie. Atunci cand avem amenajat frumos gradina sau scoatem capul pe geam si vedem un peisaj frumos de munte, ne incarcam de energii pozitive. Chiar simpla prezenta a unui  copac plantat in fata usii de la intrare, reprezinta o formatiune care genereaza energie negativa (Sha Qi, energie nebenefica) si aceasta va afecta doar locatarii din acea locuinta  pe termen lung.

Cladirea
Cladirea este un al doilea factor important intr-o analiza feng shui. Aspectele importante sunt orientarea cladirii, locatia usii principale si forma cladirii. ”Orientarea cladirii se analizeaza in functie de locatari si de anii de nastere ai acestora, insa forma spatiului trebuie sa fie echilibrata si armonioasa. Spatiul nostru nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic, nu trebuie sa aiba forme ciudate sau forme foarte ascutite. Se recomanda sa aiba o zona luminoasa, astfel incat qi-ul (energia vietii) sa se poata acumula. De asemenea, se recomanda sa nu aiba holuri stramte si intunecate pentru ca accelereaza fluxul qi-ului si il transforma in sageti otravite, care ne pot afecta relatia de cuplu si atmosfera generala a celor dragi noua.

Astrologul Oana Hanganu a dezvaluit cum sa atragi norocul de partea ta in Anul Nou Chinezesc

Timpul
Timpul este un alt factor extrem de important in analiza feng shui a unei locuinte. „Trebuie sa stim ca qi-ul se afla intr-o continua miscare, directia lui schimbandu-se in timp. Fluctuatiile qi-ului sunt in cicluri de 20, 60 si 180 de ani si cunoasterea stelelor zburatoare ne pot ajuta in adaptarea formulelor aplicate in functie de efectul pe care ni-l dorim. Intrucat fortele naturii sunt asociate cu timpul si spatiul, este nevoie ca directiile lor sa fie masurate cu o foarte mare precizie, pentru a determina influenta acestora“, explica expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian pentru adevarul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img