joi, 28 martie, 2024

Tocmai nascuse, dar dupa externare, burta a inceput sa-i creasca, facandu-se enorma! Imediat ce a ajuns la spital, au bagat-o in operatie. Ce au vazut cand au taiat-o i-a facut sa fuga dupa telefoane. Voiau sa pozeze, ca era prea ciudat ce scoteau din ea

Distribuie:

Publicat:

Yulia Selina din Sankt Petersburg, Rusia, are 34 de ani si este deja o mama experimentata care astepta aparitia celui de-al doilea ei copil pe lume. La exact 9 luni, micuta Dilma s-a nascut si i-a completat familia fericita. Dar problemele ei aveau sa inceapa abia acum.
Yulia a dorit o nastere naturala, dar dupa ce medicii au observat ca bebelusul avea o pozitie gresita, au decis sa-i faca cezariana, iar pentru a proteja copilul, mama a fost de acord. Pe atunci nu stia ca aceasta decizie aproape o va costa viata.

Curand dupa nasterea fetei, stomacul femeii a inceput sa se umfle, era chiar mai mare decat atunci cand fusese insarcinata in 9 luni, si fiecare miscare pe care o facea ii cauza durere, nici macar nu mai putea sa stea in picioare, dar medicii continuau sa-i spuna ca era doar o reactie normala la cezariana.
 
Dupa ce a inceput sa faca si febra ea marturiseste: ,,Am inteles asta, ca daca asteptam sa ma ajute medicii, copiii mei ramaneau fara mama”. Dupa 24 de zile de agonie si insistente din partea ei, Yulia a fost in sfarsit internata la un alt spital. Prima ecografie a aratat ca avea mult lichid in stomac si… Un obiect strain.

 
Femeia a fost dusa de urgenta in sala de operatie si 5 ore mai tarziu medicii i-au scos din ea 2,5 litri de puroi din abdomenul ei, in plus, au mai scos si un cearsaf! Fusese uitat in corpul ei dupa nasterea Dilmei! Asistentele au fost socate si au capturat momentul cu telefoanele mobile.

Cand s-a trezit, Yulia a fost in stare de soc dupa ce a vazut pozele. Stia ca supravietuise printr-un miracol si a fost dezgustata de iresponsabilitatea medicilor carora le-a incredintat viata copiilor ei.

sursa: rol.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img