News Flash:

Tom Mann și-a pierdut sufletul pereche în ziua nunții. Artistul a împărtășit un omagiu sfâșietor

23 Iunie 2022
781 Vizualizari | 0 Comentarii
289454351 615559769934912 242998151238152235 n

Cântărețul și compozitorul Tom Mann, cunoscut de la X Factor a împărtășit un omagiu sfâșietor pentru partenera sa Dani Hampson, care a murit în mod tragic în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața lor de familie, ziua în care spuneau marele „DA” în fața lui Dumnezeu.

Tom Mann și-a pierdut sufletul pereche în ziua nunții

Pe Tom Mann îl cunoaștem de la emisiunea de talente X Factor, din Regatul Unit, din 2014 când a fost membru al trupei de băieți Stereo Kicks. Aceasta a fost formată de juriu după ce a dat o audiție pentru a fi concurent solo.

Tom Mann a făcut public tragicul eveniment din viața lui, pe Instagram, unde a făcut o postare ce a dezvăluit urmăritorilor faptul că logodnica sa, Dani, a murit din păcate pe data de 18 iunie, ziua în care urmau să se căsătorească. Postarea împărtășită celor 85,3 mii de urmăritori ai lui Tom pe Instagram spunea așa:

„Nu îmi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, prietena mea cea mi bună, tot ce aveam și chiar mai mult, iubirea vieții mele, a murit în zorii zile de sâmbătă, 18 iunie. Ziua care ar fi trebuit să fie cea mai fericită din viețile noastre s-a încheiat cu durere ireversibilă. Simt că am plâns un ocean.

Nu am mai ajuns la altar și nici nu am avut ocazia să ne spunem jurămintele, sau să dansăm dansul mirilor, dar știu că tu ai fost toată lumea mea și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. O să port verigheta pe care ar fi trebuit să o port mereu, ca un simbol al iubirii necondiționate pe care ți-o port”, a scris artistul, pe rețelele de socializare.

Tom Mann: „Trebuie să mă adun pentru băiețelul nostru”

Cei doi au un băiețel de opt luni, pe nume Bowie, iar Tom a vorbit și despre faptul că Dani a fost o mamă fantastică pentru fiul lor. El a spus că îl va „crește pe Bowie exact așa cum ne-am dorit întotdeauna”, afirmând că se va asigura că fiul său va ști mereu cât de „uimitoare” a fost mama lui.

Tom a încheiat postarea cu un omagiu plin de dragoste pentru partenera sa:

„Sunt complet sfâșiat și încerc să procesez ce s-a întâmplat și sincer nu știu ce să fac de acum, dar știu că trebuie să fiu puternic, să mă adun pentru băiețelul nostru. Nu mă voi compara cu tine ca părinte, dar promit să fac tot ce pot ca să-l cresc pe Bowie așa cum ne-am dorit mereu. Îți promit că va ști cât de minunată a fost mama lui. Îți promit că te voi face mândră.

Cea mai frumoasă persoană și ca suflet, dar și ca aspect. Un suflet incredibi. Am pierdut o persoană atât de specială și sunt sigur că vom vedea o revărsare de dragoste abundentă care să reflecte asta. Voi încerca să-mi găsesc liniștea în comentariile și mesajele voastre, dar acum sunt în doliu și voi continua să fiu pentru foarte, foarte mult timp.

Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină în orice încăpere, lumea mea nu mai are nimic în afară de întuneric fără tine. O să îmi lipsești pentru totdeauna”, a mai transmis Tom Mann.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047071 (s)