vineri, 19 aprilie, 2024

Top 10 motive ca să te angajezi în videochat în București la Gloria Agency

Distribuie:

Publicat:

Ești tânără, frumoasă și vrei să-ți trăiești viața din plin. Nu ai timp să aștepți, să-ți pierzi vremea aiurea. Sau chef să înveți 10 ani ca să ajungi la un venit decent. Totul trebuie să se întâmple acum, fără întârziere. Ăsta e exact spiritul pe care-l apreciem și noi!

Suntem Gloria Agency, unul dintre cele mai prestigioase studiouri de videochat din București. Și suntem specializați în crearea carierelor de succes pentru fete ca tine. Am lucrat de-a lungul timpului cu mii de modele care ne-au mulțumit pentru alegerea făcută.

De ce au rămas ani de zile alături de noi și colaborăm cu succes? Pentru că aici primesc tot ce-și doresc pentru a reuși. Cu acest job, la Gloria Agency, deja își trăiesc viața din plin.

La fel de bine poate fi și pentru tine. Ca să te convingi că totul e pe bune, permite-ne să-ți dăm 10 motive pentru care merită să te angajezi chiar acum la noi:

1.      Faci bani repede

În primele tale 3 luni la Gloria Agency, îți dăm posibilitatea să alegi între 12.000 lei sau comision 65%. Adică, chiar dacă ești la început, fără experiență, îți demonstrăm încrederea noastră oferindu-ți 4.000 lei pe lună.

Dacă ești încrezătoare și poate ai mai lucrat în domeniu, și mai avantajos este să optezi pentru comisionul de 65%. În felul ăsta, îți asigurăm o bază stabilă, sigură pentru câștigurile viitoare.

2.      Ai un job perfect legal în București

Poți fi deplin sigură că lucrezi liniștită. Respectăm integral legislația în vigoare din România și avem toate actele în regulă. Așadar, te poți concentra doar la câștiguri, fără să să-ți faci vreodată griji.

3.      Te respectăm ca persoană

Atmosfera la Gloria Agency e plăcută și caldă. Și nu facem niciun efort ca să fie așa. Pur și simplu așa suntem noi și ne alegem colaboratoarele doar dacă au același tip de personalitate.

Te respectăm ca model și femeie în fiecare zi. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care modelele sunt mulțumite la noi și lucrează aici de ani de zile.

4.      Suntem corecți cu tine

Aici îți primești toți banii integral și la timp. Nu au fost niciodată probleme din punctul ăsta de vedere. Poți să-ți verifici și tu încasările online, la orice oră dorești. Ca să fii 100% sigură că totul e în regulă.

5.      Îți acordăm training cu o echipă feminină

Chiar dacă nu știi nimic despre videochat, te învățăm noi. Colegele noastre de la training te ajută din primul moment. Te programează la ședințele foto-video, îți fac conturi pe site-urile de videochat, îți explică bazele acestui job. Apoi, încep să-ți explice toate detaliile, micile secrete.

Echipa de training e integral feminină, așa că poți fi liniștită. Te vei simți în largul tău, cu intimitatea protejată. În felul ăsta reușim 2 lucruri deodată: înveți repede cum să faci bani și colaborezi fără rețineri cu colegele noastre.

6.      Ai șansă să mergi în vacanțe de neuitat

Jobul tău de model de videochat la Gloria Agency e wow și dincolo de orele de program. Pe lângă avantajele din fiecare zi, celebrăm succesul tău prin vacanțe. În fiecare an, organizăm plecări la Los Angeles sau Miami, Budapesta, Praga, Portugalia sau Grecia. Facem ieșiri și în Delta Dunării, când vremea e frumoasă și ne putem bucura de natură.

Dacă ești serioasă și demonstrezi că vrei să faci performanță, te invităm și pe tine. Ai șansa să vezi locuri excepțional de frumoase, să ai experiențe unice.

7.      Îți oferim consultanță și sprijin extra-job

Spre deosebire de alte locuri de muncă, aici ne pasă de tine și dincolo de jobul tău efectiv. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină sau un apartament, ne putem ocupa să-ți oferim variante. Te sfătuim cum să faci cu băncile, cu un credit, dacă ai nevoie.

8.      Te ascultăm când ai nevoie de ceva

Avem un mediu de lucru deschis, suntem deschiși la discuții. Îți încurajăm exprimarea opiniilor, pentru că doar așa evoluăm. Oricând vrei să discuți cu cineva din management, ești binevenită. Chiar este o plăcere pentru noi să-ți fim de folos cu orice ai nevoie.

9.      Îți asigurăm confidențialitatea sau te facem vedetă (dacă vrei)

Poți conta pe discreția noastră deplină. Dacă nu vrei să se știe că faci videochat, rămâne secretul tău. Poți conta pe seriozitatea noastră. Restricționăm accesul din România către contul tău, ca să nu te poată vedea vreo persoană cunoscută.

În cazul în care notorietatea e ok pentru tine, poți deveni un model celebru, convertind faima în bani. Singurul tău job este să fii mereu îngrijită și dornică să participi la ședințele foto-video.

10.  Lucrezi într-un spațiu elegant

Gloria Agency îți oferă spații de lucru superb amenajate, gândite de designeri de interior profesioniști. Tot ce te înconjoară arată extraordinar, ca să-ți dea o stare de bine și să te ajute la încasări. În plus, sediile noastre sunt în inima Bucureștiului, aproape de toate mijloacele de transport.

Te tentează avantajele jobului? Angajează-te și tu ca model de videochat în București la Gloria Agency! Sun-o acum pe Adina, colega noastră de la HR, la telefon: 0729 330 330!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img