marți, 23 aprilie, 2024

Top 3 zodii care vor avea un 2017 dificil

Distribuie:

Publicat:

3 semne zodiacale vor trebui sa traga din greu pentru a avea un 2017 incantator. Vor fi expuse unor situatii nemaintalnite in ultimii ani.

Temerile si insuccesele vor fi la tot pasul daca nu vor invata sa asculte, sa invete sa se poarte cum trebuie cu cei din jur, sa fie, in general, mai receptive la critici si mai ales la schimbare.

Top 3 zodii care vor avea un 2017 dificil

1. LEU – Loviturile karmice vor continua si in anul 2017. Din 2014 si pana acum lucrurile nu au stat tocmai bine si se pare ca nu inveti nimic din toate incercarile la care te-au supus astrele. Exista si o mica perioada de glorie. Daca stii sa profiti de lunile iulie si august cum trebuie, vei putea sa incepi in sfarsit o viata noua, sa nu mai stai sa te gandesti la neajunsuri. Asadar, totul depinde de aceste doua luni din an si de disponibilitatea ta de a o lua de la zero, asumandu-ti riscuri.

2. BALANTA – Cel mai dificil sector va fi cel familial. Te asteapta o serie de momente cruciale in relatia de cuplu, iar despre legatura dintre tine si cei mai mici, copii sau nepoti, se poate spune ca va fi destul de zbuciumata spre finalul anului. Trebuie sa te astepti la o serie de discutii in contradictoriu si sa incerci sa fii ceva mai deschis in discutiile cu cei dragi.

3. GEMENI – SItuatia financiara nu va fi deloc roz in prima parte a anului. Vin o serie de facturi pe care le-ai tot pasat de la stanga la dreapta si te asteapta cateva luni in care va trebui sa iti recladesti complet situatia bugetara. Langa o veste proasta, incape si una buna, nu-i asa? Afla ca prin mai sau iunie poti intalni marea dragoste. Sectorul amoros va fi cel mai favorizat in cazul tau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img