vineri, 29 martie, 2024

Top 6 tratamente eficiente pentru o imunitate de fier

Distribuie:

Publicat:

Varza si broccoli se numara printre alimentele esentiale pentru sanatatea corpului. Descopera ce te sfatuieste specialistul sa consumi pentru a te proteja de raceli!

Potrivit specialistului, unele alimente au un rol semnificativ in a ajuta corpul sa lupte mai usor cu infectiile in sezonul rece. Descopera care sunt cele mai importante alimente pe care Dr. Oz ti le recomanda sa le incluzi in alimentatia ta ca sa ai o imunitate de fier!

Locul 1. Varza – efect detox pentru ficat si intareste imunitatea

Varza, precum si toate celelalte legume crucifere au un efect spectaculos asupra corpului. Potrivit specialistului, acestea au un efect detoxifiant pentru ficat si ajuta astfel la formarea unui mediu potrivit pentru a avea si un sistem imunitar puternic. Consuma cat mai des varza, broccoli, salata verde, conopida si gulii pentru a favoriza eliminarea eficienta a toxinelor din corp si a te feri de raceli si gripa.

Locul 2. Uleiul de oregano – curata intestinele si intareste imunitatea

Are proprietatea de a anihila bacteriile rele care se regasesc in intestine, favorizand astfel eliminarea eficienta a toxinelor din sistemul digestiv si ajutand la o imbunatatire a imunitatii.

Dr. Oz recomanda capsulele cu ulei de oregano, care trebuie administrate de trei ori pe zi, o doza avand 200 de miligrame.

Locul 3. Avocado – pentru sanatatea glandelor suprarenale

Contine aminoacizi esentiali si grasimi sanatoase care au un efect benefic asupra glandelor suprarenale, favorizand astfel si intarirea sistemului imunitar. Dr. Oz recomanda un sfert de avocado pe zi, consumat in salate, pe paine prajita sau facut pasta cu putina ceapa.

Locul 4. Ghimbirul – curata plamanii

Are un efect spectaculos asupra organismului, asigurand curatarea sistemului limfatic si stimuland imunitatea. De asemenea, potrivit specialistului, ghimbirul are un efect detoxifiant pentru plamani si impiedica acumularea toxinelor in corp, prevenind astfel riscul de infectii.

Locul 5. Ciupercile – intaresc sistemul imunitar

Atunci cand nu consumi legume, fructe si verdeturi proaspete organismul este sarac in fitochimicali, substante care asigura buna functionare a sistemului imunitar.  Consuma cat mai des ciuperci, ceapa, fructe de padure, verdeturi si orice alte alimente proaspete pentru a asigura nutrientii necesari corpului.

Locul 6. Coacaze negre – pline de vitamina C

Contin de 5 ori mai multa vitamina C decat portocalele si au un efect benefic asupra imunitatii. Consuma-le zilnic pentru a avea o imunitate de fier!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img