joi, 28 martie, 2024

Top cele mai profitoare zodii. Afla in cine sa nu ai incredere!

Distribuie:

Publicat:

Nativa din Pesti profita de bunatatea celor din jur si isi permite sa faca mai multe lucruri decat ar avea voie.

1. Gemeni

Nativul acestei zodii este foarte egoist si se pune pe primul loc intotdeauna. Ar trece peste orice doar ca sa ii fie lui bine si este capabil de multe gesturi deplasate doar pentru a castiga. Poate ajunge sa minta fara scrupule sau sa te faca sa crezi altceva doar ca sa obtina ce si-a propus.

2. Rac

Nativul din Rac este un mare profitor si de asta isi da seama majoritatea persoanelor din jurul lui. Ii place sa se victimizeze desi nu este cazul, pentru a-i determina pe ceilalti sa le fie mila si astfel sa obtina beneficii. Ii place atentia si face orice ca sa aiba parte de ea!

3. Capricorn

Acesti nativi actioneza fara scrupule atunci cand isi propun ceva si nu se lasa sensibilizati de nimic. Fac parte din categoria oamenilor care si-ar sabota semenii doar pentru a fi ei pe primul loc, sunt cei care mint sau profita de un moment mai prost al aproapelui pentru a avea beneficii.

4. Scorpion

Deloc curajos, acest nativ alege sa actioneze mereu miseleste si sa atace cand nu il vede nimeni. Nu are bariere atunci cand isi propune ceva, iar in acele momente nu mai conteaza nimeni, decat el. Profita de conjuncturile nefericite ale altora pentru a se propulsa.

5. Pesti

Nativul din Pesti profita de bunatatea celor din jur si isi permit sa faca mai multe lucruri decat ar avea voie. Daca are o sotie intelegatoare, cu siguranta profita de acest lucru pentru a flirta cu alte femei din jur. Aceasta tactica nu se aplica doar in dragoste, ci o foloseste ori de cate ori are ocazia si la locul de munca!

6. Balanta

Nativul din aceasta zodie este foarte schimbator si foarte egoist. Acesta isi modifica planurile sau promisiunile extrem de repede si de des, gandindu-se sa ii fie lui bine si ignorand sentimentele ori suferintele pe care le-ar putea provoca celor din jur. Nu tine cont nici daca este vorba despre familie ori prieteni!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img