News Flash:

Topul Firmelor Vaslui, la cea de-a XX-a editie

6 Noiembrie 2013
3751 Vizualizari | 0 Comentarii
afaceristi
Ca si in anii trecuti, pe langa oamenii de afaceri, la Topul Firmelor Vaslui vor participa atat oficialitati din tara, cat si strainatate. Printre oficialii prezenti in capitala judetului se numara Gentiana Serbu, Consulul General al Romaniei la Cahul, Republica Moldova, Sorin Parvulescu, consul in cadrul Consulatului Romaniei la Cahul, Vasile Leahovici, presedintele Camerei de Comert si Industrie din Cernauti, Paul Butnariu, presedintele Camerei de Comert Iasi, Petru Burlacu, primarul orasului Cahul etc.

Dupa analiza agentilor economici, in top au mai ramas 741 de firme, in jur de 70% din numarul agentilor economici prezenti in anii anteriori. Un numar de 205 societati vor fi premiate cu locul I, 128 de firme vor primi premiile aferente locului II, iar 92 de agenti economici se vor clasa pe locul III. Pe langa distinctiile acordate, se va acorda si trofeul CCIA Vaslui, placheta de excelenta, precum si placheta aniversara, la 20 de ani de la primul top judetean si national.

Peste 100 de firme si-au facut publicitate

Ionel Constantin, presedintele CCIA Vaslui, a precizat ca, in acest an, cu un numar mai mic de angajati, Camera de Comert a obtinut o preformanta in publicitate, aceasta fiind net superioara fata de anii precedenti. "Peste 100 de firme au facut reclama si publicitate in catalogul judetean al topului. Catalogul este realizat intro forma exceptionala din punct de vedere al graficii si publicitatii. Ne propunem sa premiem efortul fara precedent facut de oamenii de afaceri si firmele vasluiene intr-o criza prelungita, care sunt adevarati campioni ai responsabilitatii. Este vorba despre stresul cotidian si munca fara program pe care si-o asuma, pentru mersul afacerilor proprii si repornirea motoarelor economiei judetului Vaslui", a spus Ionel Constantin, presedintele CCIA Vaslui.

Modalitatea de premiere este unica la nivel national si se bazeaza pe rezultatele financiare, conform bilantului contabil depus la Finantele Publice Vaslui, al codului CAEN, inregistrat la Registrul Comertului. Practic, comisia de validare a topului si lucratorii CCIA Vaslui sunt cei care constata selectia facuta de calculator. "Ca o noutate, comisia de validare a scos din top sase firme care sunt cercetate penal sau administratorul lor a aderat la un grup infractional. Astfel, noi am respectat decizia reprezentantului Politiei si a Fiscului, care a fost reprezentat de directorul adjunct, Ion Pavel", a mai spus Ionel Constantin.

vasile leahovici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028637 (s)