vineri, 29 martie, 2024

Tori Spelling, devastata de moartea lui Luke Perry! Actrita a fost fotografiata plangand singura in masina

Distribuie:

Publicat:

Tori Spelling se afla in masina cand a aflat de moartea colegului sau, indragitul actor Luke Perry. Cei doi actori nu erau doar colegi, ci si foarte buni prieteni. Tory a fost surprinsa plangand in masina, in Calabassas, in timp ce sotul ei Dean Mcdermott era la cumparaturi cu copiii lor, Liam si Stella.

Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral in urma cu cinci zile si a murit la spital, luni dimineata (4 martie), inconjurat de familie. Actorul avea 52 de ani.

Luni,Tori Spelling a scris un mesaj emotionant dupa moartea lui Luke Perry: „Sunt complet socata si am inima franta. Imi pare rau pentru copiii lui pe care el ii adora. Era atat de mandru de Jack si Sophie. Luke a fost cea mai buna si cea mai umila persoana pe care am cunoscut-o in viata mea. Ii sunt recunoscatoare ca mi-a fost prieten multi ani. Pentru mine el a fost ca un membru al familiei, un frate si un om care ma proteja. Condoleante”.

Luke Perry a fost spitalizat pe 27 februarie

Luke Perry a lasat in urma doi copii, pe Sophie (18 ani) si pe Jack (21 de ani). Colegii actorului din 90210 nu-si pot reveni din soc, mai ales ca toata lumea credea ca acesta isi va reveni. Dupa moartea lui Luke Perry, familia a cerut presei si fanilor sa le fie respectat doliul, potrivit Daily Mail.

„Familia aprecieaza toate mesajele de sustinere care au venit din partea fanilor din intreaga lume si va roaga respectuos sa le respectati intimitatea in aceasta perioada de doliu”, a transmis impresarul Arnold Robinson intr-un comunicat de presa.

Luke Perry a fost spitalizat pe 27 februarie, in aceeasi zi in care postul tv Fox a anuntat ca vor relua serialul 90210, cu sase dintre vechii actori, printre care Jason Priestley, Jennie Garth si Tory Spelling.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img