marți, 23 aprilie, 2024

Toti candidatii la sefia ANI au picat examenul

Distribuie:

Publicat:

Toti cei trei candidati inscrisi pentru postul de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au picat examenul organizat, conform legii, de Consiliul National de Integritate dupa demisia lui Horia Georgescu.

La concurs s-au inscris Bogdan Stan, actualul vicepresedinte si presedinte interimar al institutiei, Petru Claudiu Platon si Ionel Garlisteanu, primii doi fiind absolventi ai Academiei de Informatii a SRI.

Conform comunicatului oficial al CNI, niciunul dintre cei trei candidati nu a reusit sa obtina cel putin 70 de puncte la fiecare din cele 4 subiecte date la examen, prin urmare cu totii au fost declarati respinsi.

Candidatii pot depune contestatie pana luni, 31 august, urmand ca rezultatele finale sa fie anuntate in decurs de doua zile.

Daca vor exista candidati declarati admisi, in urma contestatiilor, acestia vor sustine un interviu vineri, 11 septembrie, cand vor prezenta planul de management pe termen scurt si mediu privind organizarea si functionarea Agentiei, se mai arata in comunicatul CNI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img