News Flash:

Toti soferii sunt obligati sa aiba asta in masina! Amenzile incep de la 1000 de lei - FOTO

14 Iulie 2017
3159 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Amenda 1
O noua prevedere legislativa le impune soferilor romani sa aiba intotdeauna la ei o fisa. Aceasta fisa se mai numeste si “cartea de salvare a autoturismului”. De retinut este ca trebuie sa fie obligatoriu printata color si in format A4. 

“Cartea de salvare a autoturismului” este necesara fortelor speciale daca intervin in cazul unui accident rutier. Legea a intrat in vigoare,iar amenda incepe cu 1000 lei. 

Ce contine fisa obligatorie a masinii 

Fisa obligatorie a masinii sau “cartea de salvare a autoturismului” este o schita care prezinta concis mecanismul in detaliu al masinii, localizare airbag-urilor, conductele de combustibil si tot ceea ce nu se observa la prima vedere. 

Fiecare autoturism are sisteme de siguranta, ramforsari menite sa rezite unui impact, airbag-uri care se pot declansa accidental, sau conducte de combustibil pozitionate in locuri mai mult sau mai putin vizibile, instalatie electrica, etc. Echipa de descarcerare care se deplaseaza la fata locului in conditiile in care ai fost angajat intr-un accident rutier are nevoie de aceasta fisa pentru ca incercand sa te scoata teafar din masina ar putea sa-ti puna viata in pericol daca nu stie unde sunt pozitionate toate aceste dispozitive. Toti soferii sunt obligati sa aiba asta in masina! Amenzile incep de la 1000 de lei 

prevedere legislativa soferilor romani fisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1026 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042535 (s)