marți, 19 martie, 2024

Toti suspectii de coronavirus de la Spitalul Husi, au iesit negativ la testele efectuate

Distribuie:

Publicat:

Dupa cum se stie, mai multe persoane se aflau zilele trecute in izolatoriul din cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” suspectati ca ar fi infectati cu noul coronavirus . Din fericire, se pare ca  toate testele efectuate acestor persoane au iesit negative, un lucru atat de îmbucurător pentru toata lumea . 

Va reamintim faptul ca duminica trecuta, doua persoane au ajuns la spitalul husean cu suspiciunea de infectate cu coronavirus . La doar o zi distanta suspiciunile medicilor s-au adeverit, iar testele pozitive au si dovedit asta . Este vorba despre doua femei , una din municipiul Husi, asimptomatica si o alta de pe raza comunei Stanilesti . Acestea au fost transferate imediat la unitatea medicala barladeana, acolo unde spitalul este Unitatea Suport pentru pacientii Covid-19. 

În contextul informării privind situația generată de răspândirea COVID-19, vă aducem la cunoștință că joi, 2 iulie, la nivelul județului Vaslui sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică Vaslui:
91 persoane aflate în izolare la domiciliu la data curentă, 8 persoane au ieșit din izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore, 2 persoane au fost izolate la domiciliu în ultimele 24 de ore, 2 persoane se află în carantină la data curentă, 182 de cazuri confirmate cu noul coronavirus (20 persoane internate în spital, decedate 21 de persoane și 141 de persoane externate din spital).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img