vineri, 29 martie, 2024

Toyota Corolla Verso si Mercedes, radiate din circulatie, depistate in Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera vasluieni au intocmit lucrari penale pe numele a doi barbati care conduceau autoturisme inmatriculate in Germania, ce figurau in bazele de date ca fiind radiate din circulatie.

In ziua de 13 august, in jurul orei 04.30, in P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de iesire din tara, Ion D., cu dubla cetatenie, portugheza si moldoveneasca, in varsta de 35 de ani, conducand un autoturism marca Toyota Corolla Verso, de culoare gri, an de fabricatie 2007, inmatriculat in Germania.

In aceeasi zi, in jurul orei 22.00, in P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova, Iurie E., in varsta de 50 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes, model E200, inmatriculat in Germania.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la valabilitatea inmatricularii autoturismelor, s-au efectuat verificari suplimentare in urma carora s-a constatat ca ambele autoturisme figureaza in bazele de date ca radiate din circulatie de autoritatile din Germania in data de 05.08.2015, respectiv, 01.06.2015.

“Politistii de frontiera vasluieni au intocmit celor doi barbati cate o lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img