News Flash:

Trafic auto și pietonal deviat în zona viitorului centru comercial din Barlad

13 Septembrie 2021
243 Vizualizari | 0 Comentarii
241703978 2791073224528824 5306595893099199151 n

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în urma unor solicitări din partea constructorului viitorului centru comercial din partea de nord a orașului, începând de astăzi au fost luate o serie de măsuri pentru desfășurarea în siguranță traficului rutier și pietonal din zonă.

Astfel, în colaborare cu reprezentanți ai Biroului Poliției Rutiere, Poliției Locale și conducerii Colegiului „Alexandru Ioan Cuza”, s-a decis deschiderea traficului rutier, pe ambele sensuri dar pe un singur fir, pe distanța Peco – Școala Profesională. În plus, pentru siguranța elevilor acestei unități de învățământ, care vor începe cursurile luni, 13 septembrie, traficul pietonal va fi permis doar pe trotuarul Grădinii Publice. Pentru mai multă siguranță, traversarea pietonilor se va face pe o trecere temporară din zona Peco iar revenirea acestora pe partea unității școlare va fi pe trecerea deja existentă din dreptul Porții nr. 2 a SC Rulmenți SA. Accesul în curtea școlii va fi permis doar pe poarta principală.

„Sunt o serie de lucrări importante care se desfășoară acum în zonă și trebuie să acordăm atenție deosebită siguranței traficului pietonal și rutier. În prezent se lucrează la montajul unor borduri și refacerea carosabilului de pe sensul de intrare în oraș, operațiuni care se fac cu utilaje grele. Pentru a nu apărea probleme, am regândit toată zona traficului. Avem toate asigurările că în circa o săptămână lucrările începute astăzi se vor termina, motiv pentru care facem apel la înțelegere, atât din partea șoferilor cât și a pietonilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0873 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024428 (s)