sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Tragedie fără margini în Ialomița. O persoană a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a rupt în două la impactul puternic cu un autoturism

Distribuie:

Publicat:

O tragedie fără margini a avut loc, în această seară, pe DN 2A, în zona Popasului Chirana, județul Ialomița. O persoană a murit și o alta a fost grav rănită, după ce mașina pe care o conducea unul dintre șoferi s-a rupt în două la impactul puternic cu un alt autoturism.

Potrivit observatornews.ro, un accident teribil a avut loc, luni seară, pe DN 2A, în zona Popasului Chirana, județul Ialomița. O persoană a decedat și o alta a fost grav rănită, după ce mașina pe care o conducea unul dintre șoferi s-a rupt în două la impactul puternic cu un alt autoturism.

Tragedie fără margini în Ialomița

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, accidentul terbil s-a produs între două mașini, în această seară, în jurul orei 20:10, pe DN 2A, în zona Popasului Chirana, județul Ialomița. Salvatorii din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au intervenit de urgență la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au sosit la accident și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

O persoană a murit și o alta a fost grav rănită în accident

În urma impactului puternic dintre cele două autoturisme au rezultat două victime. Una dintre cele două persoane a fost monitorizată de echipajele medicale aflate la locul intervenției, iar ulterior aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Slobozia. Cea de-a doua victimă a fost găsită de echipajele speciale la fața locului în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru persoana care era în stop cardio-respirator, însă din nefericire victima a fost declarată decedată. Polițiștii verifică din ce cauză s-a produs accidentul.

Una dintre cele două autoturisme, a șoferului care a decedat, s-a rupt pur și simplu în două în urma impactului puternic cu celălalt autoturism.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img