joi, 28 martie, 2024

Tragedie in a doua zi de Paste : Femeia disparuta din Ghermanesti, descoperita intr-o rapa din localitatea Mihail Kogalniceanu, comuna Arsura – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Descoperire macabra astazi facuta de un cioban care a coborat intr-o rapa dupa un pui de animal pe care-l avea în grija.

 

Luni, 20 aprilie, la numarul unic de urgenta 112, un cioban anunta ca a descoperit un cadavru in stare avansata de putrefactie, intr-o rapa din apropierea fondului cinegetic din localitatea vasluiana Mihail Kogalniceanu, comuna Arsura . Dupa primele verificari, politistii au stabilit ca este vorba despre Areta Perj, femeia in varsta de 76 de ani, din satul Ghermanesti, comuna Dranceni, ce a plecat in mod voluntar de la domiciliu pe data de 25 noiembrie 2019, catre o stana situata in extravilanul localitatii Mihail Kogalniceanu. Politistii huseni au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tot evenimentul . Corpul aflat intr-o stare avansata de putrefactie a fost transportat la IML Vaslui .

 

REAMINTIM FAPTIL CA : In ziua de 25 noiembrie, PERJ ARETA, in varsta de 76 de ani, din satul Ghermanesti, comuna Dranceni, judetul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu, catre o stana situata in extravilanul localitatii Mihail Kogalniceanu, comuna Arsura si nu s-a mai intors pana in prezent.

 

La data disparitiei, femeia era imbracata cu o vesta din imitatie de piele, o bluza, ambele de culoare rosie, pantaloni trening albastri si era incaltata cu o pereche de papuci din cauciuc. Pe cap purta un batic si un fular de culoare inchisa.

 

Semnalmente : Inaltime de aproximativ 1.60 metri, constitutie astenica.

 

In prezent, politistii desfasoara activitati specifice, in vederea depistarii persoanei disparute.

Daca ati vazut aceasta persoana sau aveti informatii despre ea, anuntati cea mai apropiata unitate de politie sau apelati 112!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img