marți, 19 martie, 2024

Tragedie in judetul Vaslui intre localitatile Lipovăț și Fundu Văii : un tanar si-a pierdut viata in urma unui eveniment rutier – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de marti, 4 octombrie, Detașamentul de pompieri Vaslui, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 (Echipaj de Prim Ajutor) și echipaje specializate, pentru asigurarea zonei,  asigurarea măsurilor PSI și salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DJ 245A, între localitățile Lipovăț și Fundu Văii. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism ieșit în afara carosabilului  și avariat (autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului), ambele persoane aflate în autovehicul fiind evacuate. Una dintre victime (pasager în autoturism) a fost găsită în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Șoferul autoturismului (bărbat în vârstă de 27 ani) a fost evaluat, dar nu a necesitat îngrijiri medicale.

Echipajele medicale au depus toate eforturile posibile pentru a salva viata pasagerului autoturismului. Din nefericire, medicul de pe ambulanță TIM a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 28 ani.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img