sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tragedie la BEREZENI : persoana carbonizată in locuința – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Punctul de lucru Murgeni și Detașamentul de Pompieri Bârlad au intervenit miercuri, 6 Ianuarie, cu două autospeciale pentru limitarea și lichidarea unui incendiu de locuință în localitatea Berezeni, comuna  Berezeni. În locuința cuprinsă de flăcări a fost surprinsă o persoană. Practic, evenimentul s-a produs din vina persoanei care și-a pierdut viața. Aceasta a încercat sa schimbe o butelie lângă o soba care avea portița deschisă . Din cauza unor pierderi de gaz a luat foc furtunul de la butelie, iar incendiu s-a propagat in toată locuința . Femeia decedata se afla in locuința unei bătrâne de care avea grija .

La intervenție au mai participat SVSU Berezeni cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, stația Huși. 

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-o anexă a locuinței (aceasta deservea drept bucătărie) fiind alimentat de gazul butan dintr-o butelie GPL care se evacua într-o sobă cu acumulare de căldură. În interiorul bucătăriei, pe un pat a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin în vârstă de aproximativ 54 de ani.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. 
Au ars două uși, două ferestre, un pat, o mașină de spălat și o mașină de gătit,  diverse piese de mobilier și diverse textile. A fost degradat planșeul anexei locuinței pe aproximativ 15 metri pătrați și tencuiala pe o suprafață de circa 30 de metrii pătrați, precum și două butelii tip GPL.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img