joi, 28 martie, 2024

TRAGEDIE la Marea Neagra. Tata si fiu au murit inecati

Distribuie:

Publicat:

Tragedie fara margini pentru o familie din Dej. Un tanar in varsta de 17 ani si tatal sau au murit inecati in mare. Din pacate, trupul adolescentului nu a fost inca gasit.

Un apel la 112 a anuntat, in 22 august, ca un barbat in varsta de 45 de ani, din Dej, judetul Cluj, a fost scos inconstient din apa, in Mangalia, in zona restaurantului Laguna. Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta nu au mai putut face nimic pentru a-l salva si au declarat decesul acestuia. Barbatul ar fi intrat in apa in ciuda avertizarilor lansate de salvamari, care au arborat steagul rosu (interdictie de scaldare), informeaza dej24.ro.

In jurul orei 15, in aceeasi statiune, fiul sau in varsta de 17 ani a disparut si el in marea agitata. Tanarul din Dej, elev la Liceul Tehnologic “Constantin Brancusi”, a fost cautat atat de scafandri ISU, cat si de scafandri de mare adancime de la Centrul de Scafandri din Constanta, conform purtatorului de cuvant al ISU Dobrogea, Anca Chirita. Trupul acestuia nu a fost inca gasit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img