joi, 28 martie, 2024

Tragedie la Vaslui: Agresorul a devenit victima. Un barbat a murit in drum spre spital

Distribuie:

Publicat:

Se intampla intr-o comuna din judetul Vaslui, acolo unde, pe fondul consumului de alcool, un agresor a devenit victima. Potrivit anchetatorilor, un barbat de 62 de ani a patruns, inarmat cu un par, in locuinta unui consatean, in varsta de 37 de ani, in timp ce acesta dormea si a inceput sa il loveasca. Tanarul l-a deposedat pe agresor de par si a inceput sa il loveasca pana cand a vazut ca nu mai misca, apoi a sunat la numarul unic de urgenta 112.

Conform organelor de ancheta, anterior, ei bausera impreuna impreuna cu doi consateni, in locuinta vasluianului de 62 de ani. Acesta, la un moment dat, i-a dat afara din casa. ”Barbatul de 62 de ani a inceput sa-l loveasca in somn pe cel pe care-l banuia ca i-a luat tableta. Victima agresiunii s-a trezit buimaca, fara a sti ce se intampla, si, dupa ce i-a luat bata din mana, a inceput sa-l loveasca pe agresor, pana l-a lasat in stare de inconstienta. In acel moment, a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, anuntand, totodata, si Politia”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.

Tanarul care l-a ucis pe barbat este internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Vaslui. El va fi supus unei expertize, pentru a se stabili concret daca a avut sau nu discernamant in momentul comiterii faptei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img