marți, 19 martie, 2024

Tragedie noaptea trecuta pe o sosea din judetul Vaslui: un tanar de 22 de ani si-a pierdut viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Noaptea trecuta, in jurul orei 03:00, Detașamentul de pompieri Vaslui (ISU VASLUI) – a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni. În accident au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră.

Circumstanțele producerii acestui accident rutier, precum și cauzele decesului sunt cercetate de lucrătorii instituțiilor abilitate în acest sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img