marți, 23 aprilie, 2024

TRAGEDIE pe o cale ferata din Romania: O mama si cei 3 copii ai sai au fost calcati de tren

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:  Pasagerii din tren nu au voie sa coboare din vagoane, conform procedurii. La fata locului s-au deplasat medici de la SMURD, dar si echipaje de politie si procurori criminalisti. A fost anuntat si procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu. Anumite surse vorbesc despre o posibila sinucidere, dar si despre faptul ca femeia si cei 3 copii ai sai ar fi fost surprinsi de tren in timp ce ar fi vrut sa traverseze calea ferata. Circulatia feroviara e blocata in zona. Accidentul s-a produs in urma cu doua ore. Accidentul a avut loc la ora 9:30, de un tren de persoane, care circula cu 160 de km/h. Este vorba despre o femeie cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani, iar copiii au varste cuprinse intre 2 si 12 ani.

Patru oameni au fost gasiti morti pe calea ferata, in drumul spre Constanta! Conform primelor informatii, o mama si cei 3 copii au fost loviti mortal de tren. Tragedia a avut loc in localitatea Branesti, din judetul Ilfov.

Anumite surse vorbesc despre o posibila sinucidere, dar si despre faptul ca femeia si cei 3 copii ai sai ar fi fost surprinsi de tren in timp ce ar fi vrut sa traverseze calea ferata. Circulatia feroviara e blocata in zona. Accidentul s-a produs in urma cu doua ore.

Stire in curs de actualizare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img