joi, 28 martie, 2024

Tragedie pe șosele! Un preot îndrăgit a murit în mod fulgerător

Distribuie:

Publicat:

Un accident grav, de proporții a avut loc seara trecută în Arad. Un preot foarte îndrăgit a pierit în urma unui impact puternic, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Enoriașii săi sunt răpuși de durere și îl plâng pe cel care le-a fost duhovnic.

A murit Remus Dobra

Remus Dobra, un preot greco-catolic din Dumbrăvița, județul Timiș, a murit într-un grav accident marți seara. Tragedia a avut lor pe autostrada A1, în județul Arad, a acroșat o altă mașină din spatele unui TIR, după care a lovit parapetul lateral.

Impactul a fost atât de puternic, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Bărbatul a suferit răni grave, incompatibile cu viața, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Au ajuns la fața locului în timp util, imediat ce martorii au solicitat ajutor, dar totul a fost în zadar.

“În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

A fost testat șoferul TIR-ului cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Din primele informații, preotul ar fi fost cel care s provocat accidentul.

Remus Dobra era un preot foarte îndrăgit de credincioșii din localitatea Dumbrăvița. Familia și cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc acum și nu înțeleg cum de a putut avea loc o asemenea tragedie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img