vineri, 29 martie, 2024

Tragedie uriasa in viata lui Brigitte Pastrama. A facut anuntul cu ochii in lacrimi: „L-am gasit mort..”

Distribuie:

Publicat:

Brigitte Pastramă se poate declara în momentul de față o femeie împlinită, după ce și-a găsit liniștea în brațele lui Florin Pastramă.

Drama din viața lui Brigitte Pastramă

Nu mulți cunosc, însă, drama prin care a trecut vedeta pe vremea când avea doar 25 de ani. Soțul ei a murit chiar sub privirile ei, iar aceasta nu reușește să treacă nici în ziua de azi peste acea cumpănă și își amintește cu mare durere în sufletul acel moment tragic prin care a trecut când era tânără.

Avea doar 25 de ani, iar șocul imens pe care l-a trăit în momentul în care și-a văzut fostul soț mort, chiar în casa în care trăiau, a marcat-o pe viață pe brunetă. Bărbatul s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator. Vedeta își amintește și acum momentul în care s-a dus dintr-o cameră în alta pentru doar câteva minute, iar când s-a întors l-a găsit mort. 

"M-aş întoarce la vârsta de 25 de ani, în secunda în care primul meu soţ a făcut stop cardio-respirator… Am vorbit cu el, am plecat să îi dau să mănânce fiului meu şi l-am dus în camera lui. Cam în 45 de minute, când m-am întors, l-am găsit mort. Se uita spre tavan. A murit cu ochii deschişi.”, a povestit Brigitte într-o emisiune TV. 

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img