joi, 28 martie, 2024

TRAGIC:O echipa de fotbal cunoscuta din Brazilia s-a prabusit cu avionul!

Distribuie:

Publicat:

Un avion de pasageri cu aproximativ 81 de persoane la bord, inclusiv membrii unei echipe braziliene de fotbal, s-a prabusit in cursul noptii de luni spre marti in zona Medellin, informeaza autoritatile columbiene si presa locala, potrivit The Associated Press si The Telegraph.

UPDATE 08:50 Cel putin 6 persoane au supravietuit in urma prabusirii avionului, potrivit unui oficial columbian, citat de AFP.

STIRE INITIALA Primarul orasului Medellin, Federico Gutierrez a declarat ca avionul s-a prabusit intr-o zona muntoasa in apropiere de oras, cu putin timp inainte de miezul noptii.

Oficialul columbian a mai spus ca ambulante si serviciile de interventie au fost trimise la locul accidentului, anuntand ca este posibil sa existe supravietuitori.

“Confirm. Avionul inmatriculat CP2933 transporta echipa •ChapecoenseReal.Aparent exista supravietuitori”, a anuntat pe Twitter un responsabil al Aeroportului international José Maria Cordova din Medellin, potrivit The Telegraph.

Potrivit presei locale, cursa aeriana RJ85, care avea la bord 72 de pasageri si 9 membri ai echipajului, a anuntat ca are probleme in timpul zborului, inainte de a disparea de pe radare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img