vineri, 19 aprilie, 2024

Traian Basescu, ACUZA! Inregistrarile, facute la comanda serviciilor

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca omul care a facut inregistrarea data publicitatii de Sebastian Ghita nu a avut acordul sau pentru a-l inregistra si se intreaba daca nu cumva aceasta inregistrare s-a facut cu mandat de catre un serviciu secret.

Traian Basescu sustine ca nu stie daca inregistrarea a fost efectuata la ordinul lui Sebastian Ghita sau daca omul care a facut-o a actionat din proprie initiativa sau in baza unui mandat, care a fost solicitat de un serviciu secret.

Intrebarea lui Traian Basescu ridica o problema extrem de grava: un presedinte in functie a fost inregistrat de un serviciu secret? Daca acest lucru s-a intamplat, ce institutie a statului a dat mandat pentru o asemenea operatiune? Mentionam ca inregistrarile au fost facute in timp ce Traian Basescu isi exercita mandatul de presedinte al Romaniei.

De asemenea, Basescu sustine ca nu a avut nicio implicare in doarul lui Dan Voiculescu si considera ca sentinta in cazul acestuia a fost una corecta, doar ca trebuie analizat daca nu cumva s-au incalcat procedurile prin trimiterea judecatorului Camelia Bogdan in acest dosar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img