vineri, 29 martie, 2024

Traian Basescu, AVERTISMENT pentru Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu e de parere ca dezvaluirile lui Sebastian Ghita din ultimele zile pun in lumina defavorabila activitatea SRI si a DNA. Fostul presedintele considera ca urmasul sau la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis, ar trebui sa ia masuri urgente pentru a scoate aceste doua institutii din scandalul ce le afecteaza imaginea, potrivit stiripesurse.

” Daca as fi in locul presedintelui, nu as dormi linistit. Sunt mari problemela procurorul sef al DNA, dupa acuzatiile lui Sebastian Ghita. El a prezentat dovezi clare legate de dosarul Realitatea TV.

Daca nu se face o ancheta serioasa si se face ca la doctoratul doamei Kovesi, credibilitatea DNA e ruinata. Nu se sacrifica institutii pentru un om. Presedintele trebuie sa se gandeasca la solutiile pentru a scoate SRI si DNA din acest scandal. Imi e greu de spus cum gandeste domnul Iohannis acum. Daca presedintele o cere, Ghita poate fi adus, mort sau copt, pentru ca afecteaza siguranta nationala.”a spus Traian Basescu la B1 TV.

Liderul PMP a vorbit si despre seful adjunct al SRI, Florian Coldea, caruia ii reproseaza ca nu l-a protejat si a spus ca nu crede ca Sebastian Ghita s-a intalnit cu seful CIA din regiune.

”Daca tinea la mine, ma proteja sa nu se intample ce s-a intamplat cu fratele meu. Seful antenei CIA s-a intalnit de doua ori cu mine. Cand a venit si cand a plecat.”, a adaugat Basescu.

Acum senator, Basescu a laudat mutarea lui Ghita, cel care a fugit, dar a lasat inregistrari cu multe dezvaluiri.

”Elena Udrea a fost naiva. A dat interviu vineri, iar luni i s-au cerut 4 arestari. Sebastian Ghita, om experimentat, a facut inregistrarile, s-a pitit si nu au de unde sa il ia.”, a punctat Traian Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img