News Flash:

Traian Basescu: Cer demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei

9 Septembrie 2014
1669 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca cere demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, el reclamand o "obedienta excesiva" in functionarea acestei institutii. scrie mediafax.ro

 Basescu: Cer demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca cere demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, el reclamand o "obedienta excesiva" in functionarea acestei institutii.

"Daca mai exista ierarhie in acest stat sau daca PSD mai este dispus sa lase statul sa functioneze dupa ierarhii in structurile militarizate, eu, presedintele Romaniei, cer demiterea imediata a sefului Jandarmeriei", a anuntat Traian Basescu.

 El a reclamat un fenomen de "obedienta excesiva fata de orice inseamna PSD".

"Un alt element (...) pe care il observ in functionarea defectuoasa a institutiilor, cu posibile efecte pe corectitudinea procesului electoral, este Ministerul de Interne, in mod deosebit functionarea Jandarmeriei. Este clar ca acolo ne aflam in fata unui fenomen de obedienta excesiva fata de orice inseamna PSD, de la un mascarici de la o televiziune pana la manifestatii, lovirea ziaristilor, neasigurarea securitatii manifestatiilor atunci cand este in favoarea puterii sunt elemente care ne arata ca aceasta institutie a cedat si ea este o institutie esentiala in pastrarea ordinii si in asigurarea bunei desfasurari a procesului electoral", a spus Basescu.

demisia demiterea imediata sefului jandarmeriei obedienta excesiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015093 (s)