vineri, 29 martie, 2024

Traian Basescu lanseaza BOMBA: “Intalnirile repetate Dragnea, Ponta, Maior, Kovesi si Coldea, nu sunt stat paralel?”

Distribuie:

Publicat:

In plenul Parlamentului s-a dezbatut raportul Comisiei pentru alegerile prezidentiale din 2009. Traian Basescu a avut o interventie exploziva si le-a spus parlamentarilor ca daca ei considera ca statul paralel a functionat in 2009, atunci ce au insemnat intalnirile dintre Liviu Dragnea, Victor Ponta, George Maior, Laura Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si Florian Coldea de la vilele conspirative ale SRI.

”Am sa incep cu afirmatiile domnului deputat Plesoianu, care vedea in seara de 6 decembrie 2009 si aseara statul paralel. Dar la K2 intalnirile repetate Dragnea, Ponta, Maior, Kovesi si Coldea, nu sunt stat paralel? Dar intalnirile dintre Dragnea, Ponta, Maior, Oprea si Coldea de la T14 nu sunt tot stat paralel? Dumneavoastra uitati ca la alegerile din 2009 grupul infractional era format din trustul Intact condus de Dan Voiculescu, de trustul Realitatea condus de domnul Vantu si trustul Adevarul condus de Dinu Patriciu. Intre timp, domnii Voiculescu si Vantu au facut puscarie!

As vrea sa va spun ca Geoana a pierdut alegerile din 2 motive si nu pentru ca a existat stat paralel.

Numai un partid lipsit de experienta poate sa scoata la bataie pe unul pe care tocmai il batusem la Primaria Capitalei. O a doua problema pe care o aveti este ca domnul Geoana are nevoie sa faca baie de doua ori pe zi si dupa dusul de la Antena 3 s-a oprit direct in jacuzzi la Vantu”, a spus Basescu, in plenul Parlamentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img