vineri, 19 aprilie, 2024

Traian Basescu rasufla usurat. Dosarul retrocedarilor a fost clasat

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu a scapat de dosarul retrocedarilor. Procurorii Parchetului General au clasat ancheta legata de retrocedarile facute de Traian Basescu in vremea cand era primar general al Capitalei.

Procurorii de la Parchetul General au inchis dosarul in care fostul presedinte era acuzat ca a retrocedat ilegal mai multe imobile din Capitala, dupa ce au concluzionat ca Nicholas Jordan, cel care a primit casele, este nepotul fostului senator liberal din perioada interbelica Iordache Minciulescu.

Cu alte cuvinte, cele sase imobile istorice primite de Jordan au fost retrocedate legal de primaria Capitalei, arata b1.

Fostul sef al statului a fost audiat in acest dosar acum doua saptamani si a declarat ca niciun act de retrocedare semnat de el nu este ilegal.

Dosarul a fost redeschis dupa ce Traian Basescu a terminat al doilea mandat de presedinte si viza fapte de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Nicolas Jordan fiind acuzat de cei care au pierdut casele ca ar fi un impostor si nu mostenitor de drept.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img