miercuri, 24 aprilie, 2024

Traian Berbeceanu, dupa confiscarile de produse medicale de la afaceristi din Bucuresti: Tara are politisti de calitate, determinati sa-i pedepseasca pe cei rai

Distribuie:

Publicat:

Poliţia Capitalei anunţă că a găsit, în dosarul de evaziune fiscală instrumentat, 13.500 de măşti de protecţie, peste 11.000 perechi de mănuşi şi 900 de litri de dezinfectant. Acestea au fost cumpărate de pe piaţa neagră, cu intenţia de a fin vândute, direct sau online, la preţuri supraevaluate.

Comisarul Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a prcizat că produsele indisponibilizate vor merge către sistemul sanitar.

”Starea de urgenţă a fost declarată pentru ca autorităţile să poată interveni cât mai eficient în sprijinul dumneavoastră. Toate forţele din cadrul MAI sunt la datorie, acţionând cu fermitate împotriva celor care încearcă să profite în aceasta perioada grea. Astăzi, poliţiştii bucureşteni, cu sprijinul informativ al structurii specializate din cadrul ministerului, au descins în mai multe locaţii unde se aflau depozitate importante cantităţi de materiale de protecţie şi dezinfectanţi cu care urma să fie aprovizionată "piaţa neagră". Produsele indisponibilizate urmează a fi distribuite sistemului medical, care, chiar acum, are atât de mare nevoie de astfel de materiale, în efortul comun de prevenire şi combatere a răspândirii Covid19. Iar cei care sunt tentaţi să comită astfel de infracţiuni, primesc un semnal puternic: ţara asta are poliţişti de calitate, determinati să-i pedepsească pe cei răi, pentru a putea să-i protejeze cei cei mulţi şi buni”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img