marți, 19 martie, 2024

Traieste spectacolul EURO 2020 la foodcourt Iulius Mall Iasi!

Distribuie:

Publicat:

Foodcourt-ul Iulius Mall Iași îți potolește, în următoarele săptămâni, pofta de a vedea meciurile Campionatului European de Fotbal 2020, dar, mai ales, apetitul pentru preparate culinare delicioase. Până pe 10 iulie 2021, mâncarea și sportul vor forma o echipă imbatabilă, care o să te convingă imediat.

Ai făcut un pariu pe un meci de fotbal de la EURO 2020 și vrei să te simți exact ca pe stadion? Nicio altă alternativă nu este mai atractivă decât aceea de a urmări partida pe care ai pariat, alături de prieteni și alți microbiști. Iulius Mall Iași transformă foodcourt-ul într-o arenă cu fani înfocați ai fotbalului, iar timp de trei săptămâni, cât mai durează Campionatul European de Fotbal 2020, pe ecrane vor rula toate partidele. Începând de vineri, 18 iunie 2021, când joacă, de la ora 16:00, Suedia împotriva Slovaciei, te așteptăm în foodcourt cu preparate îmbietoare și atmosfera pe care o aștepți de atât de mult timp!

Restaurantele din foodcourt ți-au pregătit și ele oferte culinare inedite, speciale pentru sezonul UEFA 2020. Fie că alegi să te răsfeți cu pizza cu blat cu multicereale și mozzarella, mâncare mexicană spicy, noodles, bunătăți grecești cu sosuri speciale sau cu deserturi delicioase, propunerile restaurantelor cu siguranță îți vor fi coechipieri de încredere pe tot parcursul EURO 2020.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img