News Flash:

Transferarea pacienților din Spitalul de Ortopedie Foișor ”a fost un act criminal”

6 Mai 2021
389 Vizualizari | 0 Comentarii
raed arafat INQUAM Photos Alexandru Busca scaled

Ungureanu a anunțat că a dat ultimatum DSP București pentru redeschiderea Spitalului Foișor pentru toți pacienții, nu doar cei cu COVID-19. Totodată, deputatul a declarat că Spitalul Colentina urmează să fie și el redeschis, în următoarele zile.

”Am fost la Spitalul Foișor, am cerut, în mod oficial, redeschiderea spitalului pentru toți pacienții, 835 de pacienți care sunt programați pentru mai și iunie.

Ăla a fost un act criminal. Nu mă feresc să o spun. Este vina lui Raed Arafat. Lucrurile sunt mai grave decât se știu, o să vină vremea când o să le spun oră cu oră și pas cu pas. A fost un ordin criminal. Stația de oxigen poate să explodeze oricând. Acolo nu se pot trata decât 5 pacienți în stare gravă cu COVID-19, pentru că trebuie oxigen cu frecvență mare, iar stația nu rezistă. Am vorbit cu medicii, cu asistentele. Spitalul Foișor trebuie redat tuturor pacienilor, nu doar celor cu COVID-19.

Spitalul Colentina se va redeschide pentru toți pacienții în maxim 4 zile.”, a declarat Emanuel Ungureanu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029115 (s)