joi, 28 martie, 2024

Transformarea radicala a lui Irinel Columbeanu. Si-a lasat barba si parul lung. Cum arata acum afaceristul

Distribuie:

Publicat:

Irinel Columbeanu a socat pe toata lumea cand si-a facut aparitia luni seara, la redeschiderea unui hotel din Capitala. Barbatul in varsta de 61 de ani a venit insotit de iubita lui, Oana, mai tanara decat el cu 40 de ani, iar surpriza a fost look-ul sau schimbat, si-a lasat barba si parul lung.

Daca de obicei socializa cu toti cei prezenti, de aceasta data, omul de afaceri era preocupat de mobil, i-a aratat iubitei sale ceva pe telefon, au comentat impreuna, dupa care Irinel isi verifica din cand in cand mobilul, semn ca avea de primit un raspuns important.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au impacat

Irinel Columbeanu si Monica Gabor au ingropat securea razboiului. S-au impacat, au facut pace, iar acum fiica lor, Irinuca, poate merge singura in SUA, pentru a petrece timp cu mama sa. In clipa de fata, micuta petrece o scurta vacanta alaturi de parintele ei, peste Ocean. Micuta, care se afla in grija milionarului de la Izvorani, va reveni la Bucuresti abia pe 1 septembrie.

Pana atunci, Irina si Monica profita din plin de timpul pe care il petrec impreuna. Cea mai fericita este, de departe, fetita. Care a povestit pe vlog peripetiile ei din Malibu. A facut baie in ocean, la cunoscuta plaja Venice, din California.

S-a jucat de mama focului intr-un parc de distractii, a facut cumparaturi, a primit hainute cu unicorni si pisici, preferatele ei, a mers la cinema, la restaurante, dar la fel de bine se simte si acasa, in vila de 3,5 milioane de dolari a lui Mr. Pink, unde nu-i lipseste nimic, conform click.ro.

De altfel, aceasta ar putea sa-i devina si ei camin in viitorul apropiat, caci Irinel si Monica iau in calcul mutarea definitiva a copilei in SUA. In tot acest timp, milionarul s-a aflat in tara si s-a bucurat de clipele petrecute cu iubita sa, Oana Cojocaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img