marți, 19 martie, 2024

Transport ilegal de pește depistat de polițiștii de frontieră brăileni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol unui bărbat care transporta aproximativ 44 kilograme de peşte, fără a deţine documente legale.

 Joi, 04 martie, în jurul orei 17.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila –  I.T.P.F. Iași, aflaţi într-o misiune specifică, au oprit în trafic pentru control un autoturism înmatriculat în România, condus de un brăilean în vârstă de 46 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului,  a fost descoperită cantitatea de 44 de kilograme de peşte, diferite specii, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă. Acesta a declarat că a achiziţionat peștele de la un pescar a cărui identitate nu o cunoaşte.

Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit şi a produselor din peşte obţinute din pescuit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img