News Flash:

Transurb SA Vaslui si-a propus profit pe 2015 - 100 de lei

2 Aprilie 2015
1991 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru anul bugetar 2015, societatea vasluiana TRANSURB SA VASLUI are la baza realizarea unui volum de venituri de aproximativ 4.210.000 de lei. Sefii societatii si-au propus ca in acest an, Transurb sa realizeze un profit de cel putin 100 de lei. Totul a fost calculat in baza tarifelor actuale, abonamente, curse gratuite si curse speciale.

Transurb SA Vaslui si-a propus sa vanda in acest an, bilete in valoare de peste 1.430.000 lei si sa incaseze de pe abonamente suma de 1.100.000 lei. Transurb mai vrea sa castige 400.000 lei de pe urma transporturilor ocazionale.

Calculul indica faptul ca prevederile bugetare pentru anul 2015 sunt mai mici; 17,62 procente fata de anul 2014. Potrivit regiei de transporturi locale Vaslui, cheltuielile pentru motorina, salariati si rambursari credite au fost introduse si ele in cheltuielile totale.

 “Cheltuielile fixe privind functionarea societatii s-au diminuat in proportie de 17,62% fata de anul trecut. Volumul de cheltuieli este influentat de numarul de calatori transportati. Gradul de ocupare a mijloacelor de transport este in medie de 43%, cu o medie de 4 calatori/km. Calatorii sunt repartizati aleatoriu pe ore si trasee, astfel incat nu exista posibilitatea rentabilizarii traseelor. Pentru incadrarea in fondul de salarii societatea functioneaza cu un numar restrans de personal, cu cinci posturi in administratie si cu atribuirea de sarcini suplimentare pentru salariatii existenti”, a declarat Sebastian Buhusi, directorul Transurb SA.

Potrivit proiectului de reabilitare, modernizare si extindere a parcului auto si infrastructurii de transport public din municipiu, autoritatile au in vedere crearea unui terminal intermodal. Ba mai mult, autoritatile vasluiene au hotarat sa achizitioneze troleibuze pentru transportul urban al calatorilor.De achizitionarea acestor mijloace de transport in comun se va ocupa tot TRANSURB SA VASLUI, banii vor fi alocati din bugetul local al municipiului Vaslui.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045099 (s)