marți, 23 aprilie, 2024

Tratament rapid si eficient pentru nasul infundat

Distribuie:

Publicat:

Nasul înfundat îți dă bătăi de cap? Vezi care sunt posibilele cauze și ce tratamente rapide te pot ajuta să respiri din nou bine!

Sezonul rece e sinonim cu virozele respiratorii, ale căror simptome neplăcute, printre care și nasul înfundat, îți pot perturba activitatea profesională sau de acasă, precum și somnul. Nu le lăsa să-ți strice buna-dispoziție: ia măsuri din timp!

Imediat cum apar primele semne de răceală sau gripă – dureri în gât, congestie nazală, dureri de cap, tuse, febră –, ia atitudine și ține-le în frâu cu remedii și medicamente OTC eficiente.

O supă caldă de pui este cel mai la îndemână remediu anti-răceală. E adevărat, supa în sine nu are impact asupra virusurilor, dar ameliorează simptomele specifice infecțiilor virale. Concret, poate combate congestia nazală, hidratează organismul și ameliorează durerile în gât. În plus, vitaminele și mineralele provenite din legumele folosite în compoziția supei sprijină activitatea sistemului imunitar.

O altă sursă prețioasă de substanțe nutritive se regăsește în smoothie-urile de fructe și legume proaspete. Atenție însă: lactatele trebuie evitate, deoarece îngroașă mucusul și îngreunează expectorația!

continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img