joi, 25 aprilie, 2024

Trateaza raceala cu ajutorul remediilor traditionale indiene: Accesibile si usor de folosit

Distribuie:

Publicat:

Schimbarea vremii ne dă bătăi de cap. Chiar dacă nu ai Covid-19 sau gripă, o simplă răceală te poate indispune. Aceste rețete de remedii tradiționale indiene pentru răceală.

Chiar și în India, schimbarea anotimpurilor înseamnă probleme cu nasul înfundat, răceala și tuse. Din fericire, există o mulțime de remedii tradiționale indiene pentru răceală, numite rețetele bunicii.

Pentru a calma amigdalele dureroase, părinții le dau copiilor ceai cald cu un vârf de sare și piper. Adulții consumă mâncare foarte condimentată atunci când simt primele simptome de răceală.

Remedii tradiționale indiene pentru răceală: Rădăcini ayurvedice

Mierea și ghimbirul sunt cele mai frecvente remedii și sunt adesea luate împreună. Sucul de ghimbir, ceaiul negru sau verde și lămâia sunt adesea amestecate cu miere. Ghimbirul ajută la calmarea durerilor de gât, în timp ce mierea și lămâia pot ajuta la lubrifierea gâtului și la producerea salivei, reducând durerile. Unele cercetări au sugerat, de asemenea, că mierea este mai eficientă decât majoritatea medicamentelor pentru răceală, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Usturoiul are proprietăți antivirale, antibacteriene și antiinflamatorii care pot ajuta la detoxifierea sistemului imunitar și la expulzarea mucusului.

CONTINUAREA PE EXQUILS.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img