News Flash:

Trei angajati ai ISU Botosani, confirmati pozitiv la testul cu SARS-CoV-2

27 Aprilie 2020
756 Vizualizari | 0 Comentarii
spitalul judetean de urgenta mavromati nu mai are purtator de cuvant MMN

Trei angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani au fost confirmaţi pozitiv la testul cu SARS-CoV-2, potrivit news.ro.

Prefectura Botoşani a anunţat, luni, că trei angajaţi ai ISU Botoşani au fost confirmaţi cu coronavirus.

”Cei trei sunt internaţi în spital şi starea lor, potrivit medicilor, este bună. Anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare. Contacţii celor confirmaţi au fost izolaţi la domiciliu, cu menţinerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul cadrelor desemnate din cadrul instituţiei, în acest sens. Nu este afectată activitatea de la nivelul inspectoratului”, a transmis Prefectura Botoşani.

Sursa citată a precizat că, încă de la începutul stării de urgenţă, la nivelul ISU Botoşani au fost luate toate măsurile pentru prevenirea infectării personalului cu noul tip de coronavirus, atât la nivelul subunităţilor de intervenţie, unde au fost înfiinţate patru noi puncte de lucru temporare, cât şi la sediul inspectoratului, unde se lucrează în ture, de la 07.00 - 15.00 şi 16.00 - 24.00.

La nivelul tuturor subunităţilor ISU se realizează periodic acţiuni de decontaminare şi sunt luate măsuri pentru dezinfectarea spaţiilor, precum şi a suprafeţelor care sunt atinse frecvent.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1072 (s) | 23 queries | Mysql time :0.052134 (s)