marți, 16 aprilie, 2024

Trei filme noi pe marile ecrane romanesti, in fruntea box office-ului de weekend

Distribuie:

Publicat:

Povestea de dragoste „Dupa ce ne-am intalnit”, animatia „Parcul de distractii” si thrillerul horror „Blestemul femeii care plange” au debutat pe primele trei locuri in box office-ul romanesc de weekend. Povestea de dragoste „Dupa ce ne-am intalnit/ After”, regizata de Jenny Gage, ce are la baza romanul omonim al lui Anna Todd, a debutat pe primul loc, cu incasari de 914.179 de lei si 48.120 de spectatori, potrivit cifrelor transmise News.ro de Cinemagia.

Filmul de animatie „Parcul de distractii/ Wonder Park”, pentru care si-au imprumutat vocile, intre altii, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis si John Oliver, a debutat pe pozitia a doua, cu incasari de 426.781 de lei si 20.230 de spectatori. Thrillerul horror „Blestemul femeii care plange/ The Curse of La Llorona”, regizat de Michael Chaves si scris de Mikki Daughtry si Tobias Iaconis, a generat, dupa primul weekend pe marile ecrane romanesti, incasari de 370.821 de lei si a fost vizionat de 17.953 de spectatori.

Filmul „Shazam!”, cel mai nou din universul DC Comics, a coborat trei locuri, pana pe patru, dupa ce, in al treilea weekend de la premiera, a generat incasari de 310.193 de lei si a fost vizionat de 14.027 de spectatori. Comedia „Sefa a intrat la apa/ Little”, cu Regina Hall, Marsai Martin si Issa Rae in distributie, s-a clasat pe locul al cincilea, in coborare doua pozitii, dupa ce, in al doilea weekend de la premiera romaneasca, a generat incasari de 201.765 de lei si a fost vizionata de 9.463 de spectatori.

Pozitia a sasea in clasamentul romanesc a fost ocupata de SF-ul „Hellboy”, in coborare patru locuri, care a fost vizionat de 8.089 de spectatori si a generat incasari de 170.890 de lei, in al doilea weekend de la premiera. Adaptarea „Dumbo” facuta de Tim Burton dupa clasicul din 1941, cu Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito si Alan Arkin in distributie, s-a clasat pe locul al saptelea, in coborare trei locuri, cu incasari de 163.177 de lei in al patrulea weekend de la lansare.

Lungmetrajul SF „Captain Marvel”, cu Brie Larson in rol principal, a ocupat pozitia a opta, in coborare un loc, dupa al saptelea weekend, cand a generat incasari de 101.781 de lei. Filmul horror „Cimitirul animalelor/ Pet Sematary”, dupa romanul omonim al lui Stephen King, a coborat – dupa al treilea weekend de la premiera – patru locuri, pana pe noua, cu 3.644 de spectatori si incasari de 74.492 de lei. Animatia „Haios si blanos/ Missing Link”, realizata de studioul Laika, s-a clasat – dupa al doilea weekend de la premiera – pe locul al zecelea, in coborare patru pozitii. Filmul a fost vizionat de 3.667 de spectatori si a generat incasari de 69.787 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img