News Flash:

TREI INCENDII LA DEPOZITE DE FURAJE IN DUPA-AMIAZA ZILEI DE 11 iunie

13 Iunie 2014
2302 Vizualizari | 0 Comentarii
In dupa-amiaza zilei de ieri, 11.06.2014, pompierii vasluieni au intervenit pentru stingerea a trei incendii la depozite de furaje.

    Primul incendiu a fost anuntat la ora 12.19 si s-a produs in localitatea Untesti, comuna Bogdanesti, la fata locului deplasandu-se un echipaj de pompieri de la Detasamentul Barlad, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma care a actionat ȋn cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din localitate. Focul a mistuit patru tone de furaje, degrandandu-se alte sase tone. Interventia pompierilor a facut ca focul sa nu se extinda la locuinta si la cele doua utilaje agricole din apropiere ( tractor si combina). Cauza probabila a izbucnirii incendiului a fost fumatul ȋn locuri nepermise.

    La ora 13.45, pompierii de la Sectia Husi au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje in localitatea Arsura. In urma incendiului au ars: 1, 5 tone furaje, 40 mp acoperis cu ȋnvelitoare din azbociment pe asteriala de lemn a adapostului de animale si 20 mp acoperis la bucataria de vara.  Interventia prompta pompierilor, a facut ca incendiul sa nu se extinda si la locuinta, totodata fiind salvate si animalele aflate ȋn grajd. Cauza probabila a izbucnirii incendiului este ȋn curs de stabilire.

    Pompierii de la Garda II Negresti au intervenit la ora 14.33, cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, in localitatea Cotic, comuna Todiresti, pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje. Focul a distrus patru tone de fan. Cauza probabila a izbucnirii incendiului a fost focul deschis ȋn spatii deschise.   

         " Avand in vedere situatia statistica a incendiilor, perioada  iunie – septembrie se caracterizeaza printr-un numar ridicat de incendii la depozitele de furaje.  Nu de putine ori acestea s-au extins si la alte anexe din gospodarii punand in pericol bunurile si chiar viata populatiei." a declrat Petru IFTENE,purtator de cuvant ISU VASLUI

dupa-amiaza zilei localitatea untesti comuna bogdanesti sectia husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036015 (s)