News Flash:

Trei motive pentru care industria de videochat s-a dezvoltat în Romania

15 Octombrie 2020
642 Vizualizari | 0 Comentarii
studio videochat bucuresti m4m

În acest moment industria de videochat din România este lider pe piață. Câștigurile estimate se învârt în jurul cifrei de 2-3 miliarde de dolari. Probabil te întrebi cum s-a ajuns la această cifră și de ce tocmai în România. În cele ce urmează vom analiza motivele pe care le bănuim noi pentru dezvoltarea fulminantă a acestui domeniu la noi în țară. Dacă vrei un motiv în plus, află acum cât se câștigă ca model de videochat.  

Româncele sunt mai dezinvolte 

Pare greu de crezut, mai ales într-o cultură ca a noastră, dar femeile din România, fie ele tinere sau nu neaparat, sunt mai deschise decât femeile din alte țări. Chiar dacă majoritatea încă are preconcepții și consideră că videochatul este ceva rău și imoral, există destule femei care sunt dispuse să practice acest job. Deși poate sunt reticente la început, în momentul în care află ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat își dau seama că acest job nu are legătură doar cu sexualitatea. Din contră, fie că vorbim de videochat adult sau non-adult, comunicarea este cheia interacțiunii. 

Modelele noastre trec prin sesiuni intensive de training, făcute de foste modele care știu exact ce atitudini sau cunoștințe sunt preferate de membrii platformelor de videochat, astfel vor știi exact cum să abordeze orice discuție și cum să lase impresia că un utilizator le poate avea în întregime. O aură de mister și de disponibilitate în același timp ar putea să înnebunească orice bărbat. Nu e de mirare că un model Models4Models a câștigat o importantă distincție la YNOT Cam Awards în Hollywood. 

Româncele sunt inteligente 

Contrar opiniei populare, fetele care fac videochat sunt extrem de inteligente. Bărbații care intră pe cele mai cunoscute și profitable platforme de videochat nu sunt în căutarea nudității, nici pe departe. Dacă această strategie poate să țină un membru logat într-o sesiune privată timp de aproximativ 10-15 minute, lipsa de subiecte de conversație interesante îl va alunga cât de curând. Ceea ce se vinde la videochat nu este nici pe departe trupul modelului ci mintea și timpul ei. 

Multe dintre modelele noastre de videochat sunt absolvente de facultate sau urmează cursuri în prezent. Multe se și perfecționează în limba engleză sau fac cercetări pentru a-și înțelege mai bine interlocutorii și a rezona cu interesele lor. Află despre ce vorbești în videochat și adaugă propriile subiecte care te pasionează. Bărbații vor fi mereu atrași de femei care își îngrijesc atât corpul cât și mintea. 

Salariile din România nu sunt extraordinare

Nu e ușor sau confortabil să recunoaștem acest aspect, dar adevărul este că partea financiară este un factoresențial al dezvoltării videochatului. Cine ar vrea să stea peste 8 ore într-un birou, lipit de un scaun, în fața unui monitor și să repete aceleași sarcini anoste în fiecare zi, totul pe un salariu care dispare din cont până la finalul lunii? Foarte multe tinere mai ales, încep să activeze în industria de videochat după ce sunt deziluzionate de condițiile din mediul de muncă public sau privat. 

Și da, se pot spune multe lucruri despre industria de videochat, dar pentru un lucru chiar suntem recunoscuți. Investim enorm în echipamentul și aparatura necesară, dar mai ales investim în oameni. Este enorm de greu să-ți faci treaba dacă nu ai ce pune pe masă la finalul zilei sau îți faci griji constant cu plata facturilor. Ne asigurăm că modelele noastre nu au absolut niciun fel de grijă financiară pentru a putea da ce este mai bun în fața camerei. Dacă mai mulți patroni ne-ar urma exemplul poate că și alte locuri de muncă ar fi mai populare. 

Tu de ce crezi că industria de videochat a luat așa avânt? 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044247 (s)