vineri, 29 martie, 2024

Trei romani care au furat 286 de pungi cu fistic, in Olanda, doi ani de inchisoare

Distribuie:

Publicat:

Trei romani care au furat 286 de pungi cu fistic, in Olanda ar putea sta doi ani la inchisoare. Cei trei au fost prinsi in vara anului trecut, dupa o serie de furturi, unele cu violenta. In momentul capturarii aveau o cantitate impresionanta de fistic in masina.

Marti, la tribunalul din Leeuwarden, procurorul a cerut doi ani de inchisoare pentru cei trei hoti. In afara de cafea, alimente si produse de ingrijire, romanii se specializasera in furtul fisticului. Au furat sute de pungi.

Cei trei suspecti, un barbat de 28 de ani si un cuplu (50 si 47 de ani), au fost arestati pe 4 iulie, dupa ce au fost prinsi furand intr-un magazin Jumbo din Leeuwarden. In aceeasi zi au dat lovitura alte doua supermarketuri, Albert Heijn XL si Lidl. 

Cel mai tanar dintre romani s-a opus arestarii si l-a lovit pe managerul echipei de securitate de la Jumbo. Cei trei hoti calatoreau cu masina celui mai in varsta dintre ei, iar politistii au descoperit in interiorul acesteia 286 de pungi de fistic, de la Lidl, scrie waldnet.nl.

Procurorul Roelof de Graaf a declarat ca romanii au venit in Olanda cu un singur scop in minte: "sa fure tot ce se poate fura."

Suspectul in varsta de 28 de ani e un recidivist cu condamnari in Italia, Germania, Danemarca si Suedia. Astfel, pentru el, procurorul a cerut doi ani de inchisoare. Pentru femeia din cuplu, 16 luni, iar pentru barbatul care era mai degraba doar sofer, 7 luni. Tribunalul a anuntat pronuntarea sentintei pe 9 aprilie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img